Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Anna-Victoria


53 år Female icon från Norrköping


Böcker

Tankar efter en separtion

« Poeter.se alla böcker | « Anna-Victoria alla böcker | « Tillbaka till bokomslaget


 

Utsikten!

Här på utsikten mår jag bra, ännu en plats på jorden bland alla smultronställen, här är härligt. Att kunna se långt, ut över milslånga vidder, bara jag just nu, härligt. Det fläcktar lite i ansiktet här där jag står, en känsla av harmoni mig når. Att få breda ut armarna och kunna flyga från denna plats, bara lyfta, segla ut, tänka tanken, låta fantasin flöda.
Det är en härlig plats. Jag ser sjön som breder ut sig framför mig och skogen som tar vid, dalar och toppar om vartannat. Jag ser en aning av staden där borta, men jag bara anar, det hela är som i dis.
O denna härliga plats, här är jag nära mig själv, här så härlig. Här kan jag tänka så rena tankar, här kan jag känna min starka kraft. Här hämtar jag min kraft, här gör jag mina beslut. Här finner jag ro och vila, den här platsen är min som jag vill dela.
Jag går hit ibland när jag har något svårt att fatta, ett beslut som kräver lugn och ro, för att kunna finna den rätta känslan i mitt inre.
Jag gillar att ha olika platser i naturen som jag kan gå till och finna olika sorters krafter, det är det som är så underbart med naturen.
Dagbok av Anna-Victoria
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-07-02 22:48

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  < Nästa text
< Föregående

Författarens senast böcker
Tankar efter en separtion
* se alla