Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Anna-Victoria


55 år Female icon från Norrköping


Böcker

Tankar efter en separtion

« Poeter.se alla böcker | « Anna-Victoria alla böcker | « Tillbaka till bokomslaget


 

Funderingar

Jag funderar lite mycket ibalnd, blir nästan tungsint, försöker lösa värdsliga problem, men jag vet ju att jag inte kan, men ibland kan jag.
Jag funderar över mig själv, över hur jag behandlar andra människor, det är nyttigt att se på sig själv, hur man hela tiden kan ändra sig till det bättre, bli en bättre medmänniska, utan att för den delen förlora sig själv. Kanske bara se saker på ett annorlunda sätt, om så bara för en liten stund. Hur man behandlar sina kollegor, mer som vänner i vissa stunder men ändå kollegor för de är någon typ av vänner ändå, fast kollegor. se hur man behandlar sina vänner, så man är en vän som som jag själv skulle vilja bli behandlad som vän. Det är nyttigt tycker jag, jag vet att jag inte tappar bort mig själv, jag bara tycker det är en skön känsla att se på sitt eget handlande.
Ibland blir jag väldigt impulsiv, ja nästan varje dag, ja eller varje dag då, om jag ska vara riktigt sanningsenlig ;-) Då kan det hända saker som inte alltid är så bra, när hjärnan inte hinner med vad munnen säger, hm, inte alltid bra, men jag lär mig. Impulsivitet är ju en sorts gåva det med.
När jag tänker ibland på möten mellan människor, så slår det mig att man har inte en chans att göra om det mötet, hur mycket jag än skulle vilja, det är ju rätt uppenbart igentligen. Men inget man tänker på när man möter nya människor, att nu ska jag göra mitt bästa intryck här, utan det blir ju bara till. Ja biland kan man ju tänka i förväg, på jobbinterjuver och så, men ändå, man vet ju inte vilken personlighet man möter där, och hur jag ska reagera på just den personen. För den personens utstrålning och humör är ju minst lika viktig ingridiens. Ja det är ju ingen som orkar läsa detta i alla fall så, jag kan ju skriva hur mycket som helst om detta. Jag tror jag fortsätter en annan dag!
Dagbok av Anna-Victoria
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-07-13 20:40

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  < Nästa text
< Föregående

Författarens senast böcker
Tankar efter en separtion
* se alla