Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
  "INVOKE OFTEN" - Alice


Livet för dummies 9


Okej, nog med uppvärmningen. Nu ska vi göra din kropp redo att invokera!

Börja med den klassiska övningen för simulerad upplysning. Alltså, bara förklara utförligt varför du just nu gör den här övningen. Ta det till tidens början eller förra veckan. Detta är en övning du kan göra ofta, som bygger en bro till ditt drömjag.

Invokering handlar inte om skådespeleri. Skillnaden är markant.

Nästa övning, som du kan kombinera med den första om du vill, är att slappna av i kroppen och mimareliknande dra ett osynligt långt rep mot din mage. Försök slappna av. Den här övningen ska lära dig att känna efter i och med kroppen. Finkänsligt.

Det är svårt att bygga distansen som behövs. Att ge upp bitar av sitt jag till omedvetna delar. Att lita på sig själv. Övning ger färdighet.

Den tredje övningen i sviten är ljuv att göra men svårt att få rätt. Gå. Gå med kraftiga steg, inte spända eller stressade. Lugn men det går snabbt. Andas likadant. Kraftigt och njutningsfullt avslappnat. Sen låter du det stiga ett skratt ur din hals. Det ska inte bubbla. Du ska inte röra ansiktet det bara kommer upp från inom dig och stiger ut som små bollar ur din lätt öppna mun. Ha! Ha! Hep! Ha! När du gör det rätt får det dig att känna dig stark och redo för lek och konflikt. Och skrattet känns disassocierat, som att det inte händer i din kropp riktigt.

Några tips! Studera människor med din kropp vaken. Känn hur det skulle kännas i kroppen att vara det du ser. Men känn efter efter det, känn inte MED kroppen. Förstod du detta, då kommer du snart vara redo att börja invokera.

En bonusövning och läxa. För att fortsätta bygga broar till ditt drömjag. By the way, fuck lucid dreaming. Dummaste jag har hört. Ofta är det en styggelse att föra ett medvetande till den andra sfären. Men du kan lära dig saker i drömmen, absolut. Som du sen kan använda vaken. Det är ju det som ÄR drömmagi.

Nåja, här är övningen: Ha en vän. Hen frågar dig vad som helst men gärna stora frågor (varför finns det krig, vad är allas lika värde osv) och du måste svara utan att tveka. Du är en allvetande rymdvarelse som blir utfrågad av en jording, eller hur du nu vill göra det.

De låtsades vara ett skämt förklätt till religion, men det var defacto tvärtom.

Puss mina myror och förlåt min hårda ton. Ni vet att jag strävar efter att vara en god kraft, hoppas jag.

Inget sex med rasister!

Kim Carson
Fri vers av Joakim P Udd VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-11-23 03:41

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  < Nästa text
< Föregående