Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
  Röda bönors bön. A. Olio. Lio. La. Aoum-n-nama shiva-ya, shiva ya-n-ama om. Om tet set om. Om manipadme humster. Come to me Jungle Friends.


Livet för dummies 10


Nu ska vi börja nosa på ett mysterium. Åkallan.

När du ska sova den närmaste tiden, försök då vara uppmärksam hela vägen in i sömnen. Hur du vill. Hur det känns i kroppen i stadier, olika metaforiska rum du går genom, som mitt persikarum.

Sen prova att i vaket tillstånd söva bitar av kroppen. Direkt du gör det i huvudet börjar sömnandningen. Håll dig vaken och aktsam där. Söv långsamt bröstet. Den känslan där, av svaghet över bröstkorgen, fokusera på den. Känn finkänsligt efter!

Ditt drömjag kan inte sluta åkalla. Det är så praktiskt. Ditt drömjag har aldrig haft behovet av att klara något själv.

Slappna av i dina händer. Håll dom framför dig utan att de rör vid varandra med flatorna mot varandra. Slappna av och försök känna laddningen mellan händerna. Tänk att du har liksom en boll mellan händerna. Som blir större när du för händerna bort från varandra och tvärtom.

Du är på rätt väg när du kan smeka din egen arm med fingrarna utan att ta i den, bara svepa mjukt några centimeter ovan armen och känna magnetismen eller vafan smeka I armen.

Ta ett häftstift. Vik en bit folie eller en bit av en colaburk så du kan balansera den på nålen. så du kan snurra den runt fritt. Försök sen att styra hur den snurrar med vågorna från dina fingertoppar. Sen prova med ett glas över (som den jedileksaken som fanns förr som ingen tyckte funkade utom oss magiker dårå). Sen prova att bara stirra på den och få den att snurra utan att använda fingrarna.

Det är svårt att åkalla och få svar. Du måste tro på makten i din koncentration.

Sätt dig bekvämt. Stirra mjukt på en bekväm fläck på väggen eller nåt. Balansera ögonlocksnivån på mitten nånstans. Jag brukar på nåt sätt koppla ihop det med magen? Nåja, stirra på fläcken. Konscentrera dig på den. I timmar om det behövs. Slappna av i synen och se rummet förändras. På fläcken åkallar du till slut en solfläck av ren koncentration. Fokusera på den. Utvidga den och kolla på bilder i den, eller låt den expandera över hela ditt synfält och kolla in den sönderfallande grönlila världen.

Bli någon som kan något som inte du kan. Alltså, kan du inte åkalla, invokera någon som kan.

Puss och kram mina söta.

Jag älskar er allihop.

Jag åkallar psykadeliska batikplupp med orangutanglånga armar och lennons rakade genomskinliga godhead som hatt. Han kan klättra bra och språklöst trolla. Tyvärr tragiskt hemsökt av en stor neanderthalprälle med komisk fascination för plötsliga moezzinvrål. Bruuuuul. Bruuuuul. OWO
Fri vers av Joakim P Udd VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2018-11-23 03:59

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  < Nästa text
< Föregående