Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
  Jag ska börja mörda mina fiender snart. Bara släpa ut dom i skogen o binda fast dom runt ett träd fett långt till skogs sen görat till en meme


Livet för dummies 17


Litteraturvetenskap på menyn gummar!

Man bruk ju säga att Leo är schröedingers jude. Finns det någon i din närhet du upplever som schröedingers nasse? Ge dom Odysseus i present i år. Joyce hade diggat ansatsen.

Du kan inte skicka in falska checkar till skrivandet. Eller förfalska ett mästerverk. Knappt ens dölja.

Fundera på en konstnär eller kreatör du känner till som tycks oklanderlig. Som har det där ovanliga. Att det skapade är bra, jämt, ner i detaljer, timing, attityd och stil. Svårt att definera, kommer du på nån, eller ett fåtal, då äru rätt ute.

Om du är en god hantverkare så levererar du jämt och bra och slipar bort resten.

Jämför; dunkey och valfri streamer med lite klass, typ imaqtpie. Eller för er andra, jämför Guillou (och han o lizaz vi skriver 10 sidor om dan o slutar mitt i en mening tiss bolage säg vi har en bok) med sture dahlström. Som en gång sa att de mest kaotiska böcker behöver mest förarbete och planering. Den bästa beatförfattaren, den jazzigaste och roligaste och, vad verkar, vänligaste. Drogfri. Är du svensk och har läst moa och harry och gänget men inte mässingmannen, då bor du de facto inte i sverige. Kolla, när jag är patriotisk så äre i relation till våra styrkor i världen, hur progressiva vi kan va, socialdemokratin, feminismen, pirinen, ackebo, noren, dahlström, södergran, jenny wilson, stina nordenstam, ruben östlund, suzanne osten... det dom kommer minnas oss för.

Recap: Odysseus som present till kanskenassar, fundera på det goda hantverkets plats i konsten
Fri vers av Joakim P Udd VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-04-09 08:20

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  < Nästa text
< Föregående