Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

sorterad som Flaskpost no 4 (som tydligen kom fram före den tredje...?)
Till Vilsekomna från en ICKE

Tjenare på er!
Jag är han som metade upp den här flaskan ur ån nu. Befinner mig på en campingplats i sydöstra Sverige.

Inte ett ögonblick tror jag på att du vistas inuti ett dataspel, du som satte igång flaskan. För det första är den knappast gulgrön som det står - bara genomskinlig. För det andra skickar man flaskpost utomhus, från arkepelager eller platser som inte funkar att koppla in på något internet.

Jag är skeptisk till det här med flaskpost för flaskpostens egen skull. Om man nu nödvändigtvis gör det, så är det absurt att göra det inifrån dataspel. Det är ju bara att sluta spela om man får problem, för bövelen!

Skulle aldrig på eget bevåg sända iväg en flaska, inte utsätta vanliga människor för oadresserat nys. Men nu måste jag ju svara, eftersom jag var hänsynsfull nog att plocka upp miljöfaran ifråga.

Ifall jag hade visat flaskan för mina barn skulle vi aldrig fått lugn och ro på den här campingen. Som tur var hejdade jag den impulsen. Barnen har fullt tillräckligt som det är med sina monopolpengar och memorybrickor, trafikfrågespel och tuschpennor.

Tänk om du skulle ta och teckna ett gammalt hederligt självporträtt istället för att införa galopperande rosa tvättmaskiner!

Vi har YATZY också, ifall någon vågar vara med och spela äkta tärning!

Lars-Gunvald H

 

 

 

 
Övriga genrer av TrollTörnTrappan VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2010-07-02 01:47

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


TrollTörnTrappan VIP
Mja, det spelades en hel del kort hos dem som Alice besökte, jo!

Tackar för dina läsningar!!!! Visst är det galet rosaglasat, fast jag försöker få in en del logik i sammanhanget trots allt...
2010-07-02

Stefan Viljehammar VIP
YATZY i det dära berömda kaninhålet?
2010-07-02

  < Nästa text
< Föregående