Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
  Ersätter kapitel 3


Ögonen - Sanne och Benny nytt kapitel 3

Sanne skyndade sig in i duschen efter jobbet. Ikväll skulle hon ut med Lottakåren som hon kallade sina tre väninnor, Lotta, Ann-Charlotte och Liselott. Hon log åt sin spegelbild på väg in i duschen, vred på kranen, lät det heta vattnet börja rinna medan hon smekte sin kropp med dusch-krämen som gav en mjuk doft. Duschens smeksamma strålar masserade henne och gav henne stimulerande känslor i hela kroppen, det var nästan så att hon ville dra ut på det hela, men, nej, hon hade lovat, bäst att skynda sig.

Duschen avklarad, med håret invirat i en handuk och stort vitt badlakan om kroppen, ut i köket, hälla upp ett glas vin nynnande till radion.
Sanne såg fram emot att träffa sina väninnor igen, ta några glas och roa sig så som bara DE kunde. Kläderna låg utvalda på hennes dubbelsäng, vinet väntande i hennes glas.
Hon torkade sig klart och bestämde sig för en rufsig frisyr, en lite halvtuff framtoning denna kväll, det blonda långa håret uppsatt i en manga-inspirerad frisyr med varsin loop ovanför öronen. Läderbyxor som smet om och smeksamt avslöjade hennes baks rundade former, på det en röd topp med guld-färgat drakmotiv som lyfte fram hennes behag. Ikväll var hon på gång, det kände hon i hela kroppen. Ett sms ivägsänt och avslutning av vinet, inte bra idé att bli för full nu, bara smutta och smaka lite, på med stilett-sandaletterna, ut och vänta på Lotta.

Lottas bil dök upp snart och plockade upp henne och i baksätet satt de andra två och fnittrade glatt. De bestämde raskt att Lotta fick äran att välja ställe denna kväll, i alla fall start punkten, de skulle ha roligt, det var redan bestämt.

De kom fram till Puben, en hel del folk satt ute på serveringen, mycket stoj och musik. Tjejerna klev ur bilen och kollade sin klädsel och gled sedan som fyra vältränade, men inte tama pumor in på lokal. Ann-Charlotte valde bord och de andra erövrade ett stycke bardisk. Medan de väntade på bartender så flockades grabbarna direkt runt dem och började stöta. Det ena förslaget efter det andra förkastades och några killar försökte tafsa lite men märkte snabbt att det gav rätt smärtsamma svar.

När beställningarna var klara och de hade med sig dryck till bordet kunde de för stunden koppla av.


Liselott hade pratat lite med en av killarna som kom fram och ville se om han var trevligare utan att ha de andra typerna störande. Hon ville gå ut på utsidan och prata mer ifall han hakade på när hon skulle gå ut och röka, vilket hon signalerade med att ta fram cigg och tändare och fästa sin blick på honom, klev sen upp och gick lugnt mot utgången, killen gled efter henne, fast på kroken.

Det började spelas musik av ett live band och tjejerna pratade och drack. Efter ett tag klev en kille fram till Sanne och frågade om drakarna fick lov för matte att dansa medan han log lite fräckt mot henne. Hon accepterade och de gick upp bland de andra, dansade på det trånga golvet framför bandet som körde covers på Status Quo för stunden.

Killen dansade bra och sjöng med i låtarna lite lagom skrålande, Sanne tyckte han såg lite pojkaktigt charmig ut, muskulös, snaggad i jeans. Efter några låtar tog de sig lite dricka och Sanne såg att de andra tjejerna var upptagna av varsin kavaljer. Killen presenterade sig som Benny, något år yngre än henne, jobbade på ett lager. Han bodde hemma hos sin bror och var singel. De tog mer dricka och dansade några danser till medan det byggdes upp en laddning mellan dem som fick båda att le av förväntan. Dansen blev till en lek där de hetsade varann, diskret men utan tvivel om avsikten. Till slut stod inte Benny emot mer utan gled intill Sanne och gav henne en kyss på halsen och frågade sen om de inte kunde fortsätta någonstans mer privat.

Sanne tänkte över situationen en kort stund medan hon iakttog Benny. Hon bestämde sig, tog han i handen och de sa hejdå till tjejerna. De tog en taxi hem till Sanne och resan gick undan. Det blev en het njutningsfull natt som övergick till en intim helg, de lämnade sängen bara för mat och andra triviala saker.

På söndagkvällen sa Sanne till benny att det varit en mysig helg men att hon måste tänka på jobbet, hon skulle upp tidigt på måndagen och Benny skulle jobba sent den veckan så de njöt av varann än en gång innan han lämnade henne men de lovade varann att ses snart.

Efter några veckor så frågade Benny om han inte kunde få vara hos Sanne ett tag, det var rätt jobbigt att vara inneboende hos sin bror.. och sakna henne, sa han med ett leende. Efter viss tvekan gick hon med på det och han flyttade in. Så flöt några veckor till, de började planera för en gemensam semester och Benny hade fixat en stuga de kunde hyra som han betalade deposition för direkt. Allt verkade bra och Sanne var glad och trivdes med Bennys ibland lite barnsliga charm, det fanns dagar då hon önskade lite mindre pojke o mer man men han visade ju andra manliga sidor hon inte kunde klaga på, vilket hon med förtjusning hade diskuterat med sina väninnor. Alla hade tydligen träffat någon samma kväll, rätt otroligt men ingen klagade.

Nu var det bara någon vecka kvar till semestern och resan med Benny, det var med spänning hon såg fram emot den trippen. Hon skulle köra den gamla bilen eftersom den ordinarie var på service denna dag. En kvart före lunch hände det som inte får hända, växellådan sa upp sig, vägrade lägga i någon växel eller om det var kopplingen. Vilket som, bilen kom ingenstans, tur i oturen att hon inte hade långt hem, chefen frågade om godset och det var inte så mycket kvar i och det kunde de ta efter lunchen. Sanne undrade om det var ok ifall hon tog lunch hemma eftersom det bara var två kvarter hem så kunde de hämta upp henne sen, vilket passade alla. Benny skulle vara på jobbet men då kunde Sanne kolla posten medan hon gjorde en snabb lunch hemma. Hon gick hem med raska steg och kilade in i den lilla kvartersbutiken och köpte lite frukt att ha med sig på eftermiddagen.

Sanne kommer hem och ska sätta nyckeln mot låset men ser att dörren är olåst, orolig för att något kan ha hänt skjuter hon upp dörren försiktigt. Är Benny sjuk kanske? Tänker hon oroligt, är det inbrott? Hon hör musik på låg volym från sovrummet och andra ljud. Tyst smyger hon mot sovrumsdörren och tar en stor ficklampa ur städskåpet att försvara sig med, ifall det är inbrottstjuvar. Hon stelnar till för vad hon får se. Nog har Benny feber allt men inte av sjukdomsart, snarare är det två heta tjejer vilka han ger sin fulla uppmärksamhet som gör honom febrig och de visar en ljudlig uppskattning för hans behandling. Sanne står en stund, känner hur hon blir matt i hela kroppen, bara ser på, undrar först om hon gått in i fel lägenhet, men, rummet är ju hennes och killen i sängen, HENNES SÄNG, är helt klart Benny. Hon backar ut ur rummet, hela världen snurrar för hennes ögon, ilska och ledsnad tävlar om övertaget tills ilskan får ny fyr av stönen inne i HENNES sovrum. Hon går in på toaletten, häller tyst upp en stor hink kallt vatten som hon tar med sig in till sovrummet.

Hon öppnar dörren igen, på vid gavel, fortfarande märker de i sängen ingenting. Hon säger lågt "Benny? är du vaken?" och ser hur de i sängen stelnar till, tillägger sedan "Kanske bäst att du vaknar ordentligt, du verkar ha en våt dröm!"

Slänger hinkens innehåll över dem i sängen och tjejerna eller flickorna, för de ser inte speciellt gamla ut, tjuter till och slänger sig ur sängen åt motsatt sida. Benny ligger kvar i sängen och ser osäker ut medan Sanne fixerar sin blick på honom "Ligg still, du och jag ska snacka. Ni kan dra" Hon såg flickorna i ögonen en stund med en bister min "fast jag skulle helst vilja spöa skiter ur er, men är ni härifrån snabbt så slipper ni undan!!" det sista sagt till flickornas ryggar när de snabbt raffsat ihop sina få plagg och springer ut ur sovrummet och lägenheten medan de försöker få på sig kläderna.

Sanne går fram till Benny som drar täcket om sig, blött och knöligt, hon rycker undan täcket "Varför ska du dölja något jag redan sett?" Hon kokar inombords och han ser hur hennes knogar vitnar om ficklampan. " Det verkar som du glömde tala om att du var ledig idag eller har du jobbat alls?"

Hon blir argare och argare, det riktigt sjuder inombords och hon känner en sån besvikelse att hon helst av allt vill spy men hon får inte tappa kontrollen över situationen nu. "Har du varit och roat dig med andra istället?" Benny lyfter händerna och försöker lugna ner henne "Snälla Sanne, det var inte meningen.." mer hinner han inte säga innan Sanne Exploderar och nästintill vrålar "MENINGEN???? för fan jag kommer hem o ser dig knulla två tjejer, vad fan kan jag missuppfatta där?? Försvinn härifrån och det illa kvickt, nyckeln lämnar du och du får resten av dina grejer hos din bror."

Hon viftar hotfullt med ficklampan "Du ska veta att det var tur för dig att köket ligger längre ifrån annars hade det inte varit en ficklampa jag hållt i, men du kan ju vänta så kan jag nog hämta något att bota din klåda med!" Benny slänger sig ur sängen och börjar slita på sig kläder "Fan lugna dig nu Sanne, det var inte bra gjort jag vet men.." En stol missar honom med en hårsmån och han sliter med sig det sista av kläderna innan han snabbt slänger hennes nyckel till henne och springer ut ur lägenheten.

Kvar står Sanne, skakande av uppdämd ilska, stirrande på dörren och sedan sin blöta säng.. hennes säng.. hennes sköna säng som Benny så totalt besudlat.. hur kunde han?


Hon sjunker ner på sängen slänger ifrån sig ficklampan, de första tårarna kommer brännande sin väg fram och hon kan inte stå emot. Sanne lägger sig i sängen, gråter och skakar. Telefonen ringer och hon svarar med en bruten röst, det är hennes chef som direkt hör att något hänt. "Sanne!! Vad har hänt? Behöver du hjälp?" Hon gråter och hasplar ur sig om vad som hänt och hennes chef bestämmer raskt att hon ska ta ledigt ett par dagar med betalning, är han hennes morbror så är han.

 
Prosa av Nikolai Jungsin VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-07-20 15:58

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


glittertindra
bra skrivet... du fick med det viktiga... reaktioner och allt... en fortsättning? nyfiken...
2007-07-21

Anna Nickolausson VIP
nya förklaringar gamla händelse det här kan bli intressant
2007-07-21

Vilsen Annette-hittar vägen
En \"efter-text\", påminnelse om vad som hänt innan!
Skitbra, men jag väntar ändå på fortsättning... ha ha
Skriv på, men stressa inte!
Det måste bli det du tänkt.
2007-07-20

  < Nästa text
< Föregående