Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är ett spel


metaforernas spel




hon hade aldrig tyckt om fotboll
men plötsligt befann hon sig där
på avbytarbänken

väntade på att tränaren skulle kalla in henne

precis som alla andra spelarna
spottade hon över axeln
kliade sig i grenen
och sparkade på sophinken

för tur

ögonen (de som var intensiva på ett behagligt sätt)
följde bollen som satts i rullning
på någon annans initiativ
över en folktom plan

hon hade aldrig tyckt om fotboll
men så länge hon skulle slippa
se någon annan spela hennes match
kunde hon gå med på
att sitta på bänken med benen i kors
spottandes över axeln

för tur






Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad