Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det sägs; har man tagit djävulen i båten så ska man ro honom iland


du satte dig i min båt

jag rodde

svetten lackade


jag rodde

öste samtidigt

kom ingenvart


dit jag ville

ville inte du


jag rodde

tog i av hela mitt hjärta

det brast


jag klev ur

båten sjönk

med dig däri



har du torkat än




Fri vers av Helene Månsson
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 07:08



Bookmark and Share


  Sara Boström
text med bra tempo och härligt slut!
2009-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Underfundigt!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma