Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunden efter att ha blundat (för länge).

Öppnade ögonen
och framför mig var

halvdunkel
kaos
och en vålnad.







Skrek.
Tyst.


Föll ihop.




Fri vers av chouwa
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chouwa
chouwa