Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Jag har
Börjar känna mig

Frisk

Min vardag
Känns lite lättare
Det är lite lättare

Att leva

Men jag är
Inte frisk
Jag borde
Känna mig

Sjuk

För det är inte friskt
Att vara 27 år
Och inte klara av
Att handla själv
Inte kunna resa någonstans

Utanför min
"Safteyzoon"
Kommer den välkända
Panikångesten
Så därför
Stannar jag
Inom den onsynliga gräns
Som jag sett ut
Innanför den
Känner jag mig
Mer trygg

Jag undrar
Varför känner jag mig frisk?
När jag vet
Att jag fortfarande är sjuk




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon