Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad i Fröken Insomnias värld.

Varje natt
Kommer känslan
Av panik

Helvete

Jag måste sova
Måste vända "rätt" dygnet

Fröken Insomnia
Har lockat in mig
I en ond cirkel
Där dag är dag
Natt är dag
Förmiddag, eftermiddag
Är dag

Sova

Får jag göra
När utmattningen
Fångar mig
Då sover jag
Som om
Jag vore i koma

Under den tiden
Har inte
Fröken Insomnia
Någon makt

Men jag vet
Hon vakar över mig
Tills nästa gång
Jag öppnar ögonen igen
Och hon kan schasa runt mig

Det jobbiga
Är inte att jag
Inte kan sova som jag borde
Det jobbiga
Är att jag börjar vänja mig
Och tycker
Att Fröken Insomnia
Faktiskt är
Ganska trevlig




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon