Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivna tapeter.

Spruckna naglar,

trasiga vinglas,


smutsiga golv,


brända märken,





är allt







som finns kvar av ordet oss...






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 18:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
De orden kan man nog både glömma och gömma !!!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP