Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev aldrig så

Som vi tänkte

trodde,

ville,

hoppades...




Det blev något helt annat.


Drömmarna vi hade,


målen,


kärleken.


Det vi trodde var unikt.


För det var bara vi som visste.



vi var inte blinda,


vi var inte naiva,




vi var bara jävligt närsynta.








Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-09 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP