Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte


-ska jag gråta nu?



eller bara vänja mig


lägga mig här på golvet




och bara


vara



svära på att aldrig älska igen.







det kommer jag att göra,





trots att jag svär



så kommer jag att svika



mitt



förbannade jävla hjärta.






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 20:29



Bookmark and Share


  Cris
ja det är så ofta man göra

kanske sviker man inte hjärtat
men väl hjärnan och förnuftet
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP