Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du


När allt kommer kring


är det


ingen


nej ingen


som egentligen


bryr sig om dig.


För


man har


bara

sig

sjäv



i


slutet





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP