Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Du vet jag är en sån fallen själ för dig,
måste du finnas här?



Det gör så ont,
i mina tankar när jag är fylld med rödvin.


I mina drömmar när jag måste sova.

Jag hatar att du är kvar här.

Kan du inte bara lämna mig?

Släppa mig fri.


Hjärnan vill,
men varför inte hjärtat?




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP