Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bara börjar på böcker


inledningsfas

plötsligt reser du dig upp och omfamnar hela mig med hela dig. likt en vacker bläckfisk virar du dina armar runt min midja, nästan så att dina perkfingrar möts igen vid min navel. vi står där i din etta och långtradarkramas, vilket jag inte alls hade föreställt mig då jag kastade av mig kläderna på din toalett. din andedräkt är varm mot min bara hud, din lugg kittlar i min nacke och fjäderlätt låter du dina läppar lämna kyssar längs mina nyckelben. sedan bara släpper du ditt krampaktiga grepp om min späda kropp för att gå och hämta en urtvättad skjorta till mig.
-klä på dig, säger du vid överlämnandet och går sedan mot köket för att sätta på kaffe.




Fri vers av theas
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theas
theas