Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutfestat

En gång för många år sedan på en fest.
Mitt under partyts gång stiger en kille upp och går runt och släcker alla lampor i huset...han sätter sig sen vid bordet med huvudet lutat mot bordet och blundar :O

Alla vrålar -vad gör du!?

Han svarar lugnt -jag ska sova nu!

*mohahaha*




Övriga genrer av Therés
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 00:33



Bookmark and Share


    Stella Stol
..trött..
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!