Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovetande

Om jag endå hade svaren

Jag är kanske lyckligt ovetande




Bunden vers (Haiku) av Maria Lauenstein
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-10 16:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att med ofärställd blick
möta det som inte vets något om

Med hålögd seende så inse att
det som kan vara svar
inte är det för just dig
för du tog miste
i insikten
2009-10-10

  peter markurth
mkt bra
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein