Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning kan vara grymt lång.. :P


Om jag vore..


Om jag vore din ängel.
Skulle du vara mitt moln !?

Om jag vore din glass.
Skulle du vara min chokladsås!?

Om jag vore din blomma.
Skulle du vara mitt vatten !?

Om jag vore ditt te.
Skulle du vara mitt socker !?

Om jag vore din ros.
Skulle du vara mina taggar !?

Om jag vore havet.
Skulle du vara allt som finns i det !?

Om jag vore ett sandkorn.
Skulle du vara alla sandkorn som finns runt omkring mig !?

Om jag vore mörkret.
Skulle du vara min måne !?

Om jag vore en dag.
Skulle du vara min sol !?

Om jag vore en stringtrosa.
Skulle du vara alla partiklar som den innehåller !?

Om jag vore din kärlek.
Skulle du älska mig !?




Fri vers av Amy (F)
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-10-14 22:40



Bookmark and Share


  ForeignFragments
eviga frågan.ibland måste man chansa för att få reda på svaret
2005-10-15

    Ninzio
mm... I would..
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)