Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg Det Vi Vill...

 

För Att Säga Det Vi Vill...

 

 Måste Vi Säga Det Ingen Vill Höra...

 

 När Vi Lyssnat På Andra Föredrar Vi Att Inget Säga...

 

 Om Det Inte Är Så Att Den Som Sa Något Säger Det Vi Ville...




Övriga genrer av irenecbcn
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-11 05:44



Bookmark and Share


  Regndanserskan
Örongodis eller var det Ögongodis ?
( läser ju tyst för mig själv ) :-)
2010-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ofta säger folk det folk vill höra istället för det folk behöver höra.
En del präster - och vissa s k frikyrkopastorer - är skräckexempel.

Man säger det om kliar i öronen.
Tyvärr.
Det gjorde inte den Uppdragsgivare man menar Sig tjäna och det gör Han fortfarande inte.
Han är ingen insmickrande opportunist och publikfriare.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn