Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt liv




Arg som ett bi
eller
go som en nalle

Ledsen och tvär
eller
glad så du kluckar


Sådan är du!


Min älskade unge




Övriga genrer av Therés
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-10-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!