Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åskådarplats

den friska luften
smattrandet från regnet som ruskade om därute,

tillsammans med den nordliga vinden, som tilltog
förpassad till åskådare kunde detta vara njutbart

luften som gör tanken klar
spetsar örat när dropparna dräneras

längtan ut låser jag inne
nyckeln kan förbli gömd,
locket kan ligga
det är färdigt så




Övriga genrer av jardan
Läst 622 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 17:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att bara stå där, lite sådär avvaktande. Inget engageman, bara iakttaga. Vara sådär blodfattig och tänkande medans man står där och i tanken kritiserar det som deltar. Ja, så ser tillvaron ut på ståplats som åskådare
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan