Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...dripp...dropp...

 

det är så tyst ute

dripp, dropp

från min källa, hör jag dig

spela,

ömt

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 703 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-11 22:22



Bookmark and Share


  peter markurth
bland dina bästa en fullträff
2009-10-11

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra! Igen!
2009-10-11

  etthjärtaäralltidrött
å, så fint...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP