Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda dagar

Så många svarta koppar
Har jag tömt
Gömt mig i gitarrer
Luktat på de små vrårna
Där ingen går inga fötter får plats att stå

Hittat på anledningar att sitta still
Hittat på anledningar att undvika dagar
Men inte fått mer rätt allteftersom tiden gått




Fri vers av Johan Wölger
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-11 23:21



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Väcker tankar djupt inom. Applåder!
2009-11-02

  aPorcupine
"Hittat på anledningar att sitta still
Hittat på anledningar att undvika dagar"

Känner så väl igen mig. Bra beskrivet!
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Wölger
Johan Wölger