Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss här

Din doft saknas på min hud


men jag minns den ännu

Jag minns hur mina fingrar

smakade den på din hud

 

Mina ögon längtar

efter ditt ansikte

ändå var du nyss här


I mina andetag 




Fri vers av Roger VIP
Läst 797 gånger
Publicerad 2005-10-15 02:43



Bookmark and Share


  Anna H
Vackert längtansfullt. Den här gillar jag!
2005-10-19

  Marita Walldén
Det känns som om man måste hålla andan så att ej bubblan spricker. Ej säga något för att du ska få behålla just denna känsla till nästa gång ni ses.
Känsligt och skört skrivet.
2005-10-16

  Dan Linder
Underbart sinnligt om saknad och sorg. Jag blir mycket berörd av tonen och närheten, hur du handskas med orden och rytmen.
2005-10-15

  vissla
Det är kärlek det, vackert!
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP