Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparat för framtida bruk

Försökte, utan framgång, att fånga känslor i glasburk.

För jag ville så gärna
Ha kvar tiden som gått.
Ville kunna plocka fram en av alla glasburkar på rad.
Fyllda med känslor.

Öppna locket.
Och känna doften efter dig.
Få tillbaka alla intryck från när det bara var du och jag.

På varsin sida om varsin tekopp.
Och en tekanna i mitten.

Ett samförstånd.
En känsla av värme.
Och en djupt rotad vänskap.

Ville kunna plocka fram en glasburk
De dagar då man är liten och sårbar.






Varför har jag bara
En hylla med tomma glasburkar?




Fri vers av chouwa
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 20:59



Bookmark and Share


  lou_lou
En djupt rotad vänskap. Jag vill att du syftar på mig, och även om du inte gör det så känner jag igen mig. En djupt rotad vänskap de dagar då man känner sig liten och sårbar. Så fin<3
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

chouwa
chouwa