Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egocenter

Att försöka fånga din uppmärksamhet
är nästan lika idiotiskt som att pissa i motvind
Du är en härskare över egocenter
Då du är kung av egocentriskheten
Du spottar och fräser åt allt som inte gör dig till lags
Du blåser bort bekymmer som slutar att bekymra dig
Du är härskare över egocenter
Du trampar på sånt som redan ligger
För att komma till det som ska fylla dina lustar
Du är kung av egocentriskheten
Dina lustar börjar smått att hata dig
det är därför du är så känslokall
Att försöka komma dig nära
är nästa lika idiotiskt som att spotta rakt upp liggandes

Du är härskare av egocenter
då du är kung av egocentriskheten
För dig så finns ingen annan
För dig finns bara du




Fri vers av sistersurround
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround