Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag tacka?

Jag tackar för mig och lägger hatten på hyllan
Kärlek är ingenting för mig
Fresten jag har ingen hatt hur blir det då
Och om jag hade en hatt vilken hylla skulle jag lägga den på
Kanske bäst om jag bara säger
tackar men kärlek är ingenting för mig
Men då kommer ju någon säkert fråga: varför då
Då kommer jag svara därför då
och då kommer dom gnälla; därför är inget svar
och då kommer jag besvara med ; det är mitt svar
Fan också att jag inte hade en hatt
fan också att jag har mer än en hylla
fan också att jag inte vet vad jag ska svara
Fan också vad svårt det är att säga upp en känsla
det är ju fan lika svårt som ett telefonabonnemang

Jag håller käften och lägger min osynliga hatt på en utvald hylla
och går därifrån...




Fri vers av sistersurround
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 00:11



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar den
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround