Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev aldrig morgon igen

Det blev aldrig så


så som vi trodde,



natten blev aldrig dag fast mörkret försvann som vanligt,


lämnade inga spår av dagg.


Det blev inga fler Lördagmornar med dig,


inget kaffe




inte heller någon katt,

som vi planerade i huset vi skulle bygga

eller var det livet?


hela jävla fantastiska livet,vardagen och imorgon.



Allt jag vet nu är bara att jag lever idag,


inget mera


det är ganska skönt.




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP