Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13/10-09 skrevs denna, inspirerad av en vän som jag inte pratar med så ofta, men när vi väl gör det. Underbart!


Underbara vän

Du ler, mer än bara med munnen.
Hela du ler
All energi du sprider omkring dig
Alla som får en chans att träffa dig har tur
För hela du ler
Inte bara med munnen.




Fri vers av Cicki
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki