Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är konstiga dagar det här, konstiga nätter

man blir så ledsen när man inser att man inte är samma person som förut men fortfarande inte vet om man har förändrats till något bättre eller sämre




Fri vers av BABYSTAR
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-13 21:35



Bookmark and Share


  Neal
ja konstig känsla det där, bra skrivet!
2009-11-25

  Cicki
Sant, det är svårt det där.. Gränsen kan vara väldigt tunn ibland..
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR