Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom, tycka om någon lagom mycket

Längtar
För mycket?
Nej, inte idag
Nu är det lagom

Kär?
Inte direkt
Jag bara tycker om

Skulle vilja träffa
Nu
Men ändå inte
Tiden finns inte
Hatar att vara stressad
När jag ska umgås

Tanken, den räcker
Jag måste inte träffa dig nu
Men jag vill det hellre
Än att drunkna i dessa drivor av läxor

Jag vill fly
Du är inte min verklighetsflykt
Utan den lite bättre delen
Av verkligheten




Fri vers av A little poem
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 22:54



Bookmark and Share


  Annine
jag gillar :)
2009-10-13

  Annine
jag gillar :)
2009-10-13

  peter markurth
mkt bra
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

A little poem
A little poem