Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ska snart kyssas igen min sköna ängel

Sitter nära dig,
vi tittar på varandras tavlor,

ögon glittrar vilt i natten,
du ser nu att du vill,

allt
vi sitter nakna tillsammans i verkligheten och väntar på varandras kärlek,

kysser dina läppar nu
du ler mot mig,

känner dig nära
vi led förut,

nu är du här
vacker själ,

ditt hår glittrar i solen
dina ögon älskar sommaren,

vi ska snart kyssas igen min sköna ängel

bara du når




Fri vers av peter markurth
Läst 781 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-10-14 00:07



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tjusigt.men poetjaget borde ha haft kortbyxor på sig.
2019-09-12

  JessicaB
Underbar vacker text :)
2009-12-03

  klantfia
underbart vackert!
2009-11-07

  Maiah VIP
vacker kärlek
2009-10-26

  Ulf Lagerholm
denna är så ren, ja vacker, jag tycker så mycket om när du är så här avskalad, jag känner vibrationerna i framställningen, önskar att jag vore där, ett synnerligen gott tecken
2009-10-14

  kärleks ängel
ljuvlig vackert!
2009-10-14

  stenen/ Yv Ericsson
Ja dom tavlorna måste vara det vackraste...så guldkantade som du sätter färgen vid de älskandes själar.mycket bra.
2009-10-14

  poetryGirl
Ler
2009-10-14

  LenaJohansson VIP
intim och hudnära, på alla plan
2009-10-14

  Fånga dagen
Innerligt vackert ser bilder

kram ak
2009-10-14

  Lindsy
värmande en kall blåsig kväll.. :)
mycket bra
2009-10-14

  mare VIP
Fint skriven...
2009-10-14

  sulimaa
En underbart vacker text om att se ..se den andra ....se kärlek och känslor ...tycker mycket om den!
2009-10-14

  Ingela Svenson VIP
Här var det vacker och skön kärlek!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth