Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkväll

Vår rönn står kal och naken,
har nästan inga bär
Tycks bli en snöfri vinter,
snart har vi kylan här

Men fisken neri hinken
snor runt fast den är död.
Vid resterna av elden
finns ännu lite glöd.

Så kom och sätt dej nära
och trösta mej med gos.
Lägg armen om mej kära
när allting går i blues.

Vår rönn står kal och naken,
har nästan inga bär
Tycks bli en snöfri vinter,
snart har vi kylan här




Fri vers av Lena Nilsson
Läst 569 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-14 21:46



Bookmark and Share


  korpfjäder
Gillar den här med rim och rytm och innehåll och allt!
2009-11-25

  Ronny Berk
så skönskriven naturlyrik med årstidsanknytning ; fullt trovärdig handling , möjligen något tveksamt om döda fiskar kan sno sej så som diktarjaget påstår
2009-11-12

  glittertindra
så länge elden finns att värma sig på så finns mycket kvar att göra... :)
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Nilsson