Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten seger



vaknade
drack en kopp te
åt filmjölk
borstade tänderna
tog en dusch

efter detta var jag nästan på väg
att sträcka armarna upp i skyn
det kändes som en seger för mig
att inte

vakna
ta en öl
ta en snus
röka en cigg
och dra ut på stan




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-15 10:16



Bookmark and Share


    sårosa
bra!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare