Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min farkost

Backspeglar drar mig ur balans
jag stirrar i dem och ser mina vidöppna ögon
vägen framför mig är hal och täckt av frost
hålet till höger försätter mig i trans

Bryr det någon?
att jag styr en farkost
med hjul och rör
som förstör mitt innersta

förstör min hjärnkapacitet
förstör så mycket

Min blick söker den där fasta punkten
plötsligt ser jag en suddig prick, inom synhåll
på några meters avstånd
Jag bromsar in min farkost,
ser att det är en liten svart kråka

Ser den flyga mot öst

och jag återgår till mina backspeglar




Övriga genrer av SofiaI
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaI