Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofi

att minnas rätt
är bra
att minnas rätt vid rätt tid
är bättre
att inte alls behöva minnas
är bäst!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-16 02:07

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Näckrosen
Ibland börjar man minnas sådant man har förträngt som man inte vill komma ihåg
2009-10-17

  vera gade VIP
så fort Vulkan sänder den rättade utgåvan av Den lilla röda - med rättstavat namn på illustratrisen;-))
2009-10-16

  fågel grå
Man vill inte minnas allt..
FIlosofera vidare Vera.
När fan kommer du hit !
2009-10-16

  Njord
Insiktsfull observation! Snyggt skrivet!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP