Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..stanna

Jag slår bort lika fort som jag tar till mig


vill inte tänka mer


det tar på mina krafter


vill inte sova vakna springa skratta le ramla falla



bryta benen


eller svimma

simma



se i all dimma


nej nu blev det risigt

jag börja rimma.


Inte alls ok


jag är ju inte en sån tjej




Nej


nu vaknar dagen och jag med den.



så länge du stannar i min hjärna är jag lycklig

där vet ingen heller något




hoppas du stannar där ett jävla bra tag nu.


För dig,


vill jag inte försvinner.


Du måste stanna






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP