Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag, människa


ser mig i spegeln

tycker jag om mig

ja, det gör jag


tänk, jag har skrattrynkor


otroligt hur glad jag är för mig


lycklig i mitt liv

för mig


lever








Fri vers av Helene Månsson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma