Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och den andra sidan av tärningen var INTE siffran sex :-)


En liten kärleksdikt på fredagskvällen

I min dröm
fanns en tärning
ena sidan var siffran ett
den andra hade
miljoner hörn
den var gjord i diamant
den var mitt liv

När jag tog den
och sedan slog den

Då kom du fram
och jag kysste dej
och dina läppar var mjuka
din kropp
var vild och tam

Sen tog du tärningen
slog ett slag
och log ett tag
och försvann sen

men innan dess
hade vi levat
ett helt liv.

En tärning i en dröm
gav rik belöning
ett liv tillsammans

och siffran ett
var tiden jag fick
och den andra sidan
allt du skänkte mej.




Fri vers av Dionysius
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius