Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en gräns..vågar du..eller...

 

Under lager av jord och sten har jag gömt mina känslor

För det finns en gräns hur mycket man orkar och vågar

 

Med mitt yttre och inre under jord

kan pulsen vibrera och mitt hjärta slår för livet

 

Är rädd att jorden runt huden ska rasa samman

att bli synad i sömmarna där det redan gör ont

 

Primära emotioner vill bygga en tunnel som nödutgång

Högre cerebrala funktioner vrider sig skriker NEJ!

 

Men inser för att åter kunna se ljuset måste mina känslor få skrika

ut sin sorg, smärta, ensamhet

tills interaktionen mellan hjärna, kropp och omgivning

finner harmoni med mitt inre

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-20 06:26



Bookmark and Share


  aol
stark fin skrift om sanningen inom en känslor av sorg som letar kanaler ut en så berörande skrift,
2010-02-01

  Eva Langrath VIP
Starkt och fint skrivet om den svåra smärtsamma sorgen som vill ut och som måste få komma ut för att livet skall orka gå vidare.
2009-10-25

  Miss Mod
Det finns en gräns, alltid en gräns, även om vi vågar, tror Du vågar, hoppas det.
2009-10-25

  stenen/ Yv Ericsson
Starkt filosofiskt poetat på tisdagsmorgon! Mycket bra!
Själv går jag ut och skriker o svär i skogen.
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP