Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevs på fyllan, härom veckan.




Fylleballaden om mannen som gick i mina skor

 

 

 


det går en man i mina skor
shit
jag tror han vet var jag bor
han förföljer mig vart jag än går
likt en vilsen jycke
sniffar han sig efter mina spår
åh
det går en man i mina skor
och nog fan vet han vart jag bor
för när jag kollar i spegeln
så står han bara där och glor
han cyklar på min cykel
snarkar i min säng
och käkar mina Kellogs cornflakes
han måste ha snott min dörrnyckel
men så en dag så fick jag nästan slag
för den där mannen
det var ju för fan jag!

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-17 00:52



Bookmark and Share


  Kape
Fortfarande helt jävla fantastisk! TACK!
2011-12-17

    ej medlem längre
hahaha
den var bra skrivet
var det dagen efter som han vaknade upp?
2011-05-07

    von ilvingen
Att vakna upp och se sig själv och förstå att det här är jag och allt jag gör görs av mig.
Du har rätt, plötsligt slår sanningen ner som en blixt från klar himmel.
2009-10-23

  Kape
Gillas skarpt!
2009-10-21

  hl
i like!
2009-10-17

  hellolove
åh vilken text, är lite som en låttext! Du har verkligen fått till rimmen tycker jag, det kan ju lätt bli töntigt med rim men det här är jävligt bra! skitbra helt enkelt!
2009-10-17

  Lindsy
Hahaha. Såå väldigt bra.
Slutet var lite väntat, men ändå så träffande mitt i prick.
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP