Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat land

 

 

I mitt innersta råder
bottenlös månadstorka
Hundåren som ligger bakom
mig skaver i nacken

Jag sitter i ruinerna av
ett luftslott
Mina sår blöder poesi
och värker ut ord

Jungfruresan
till ett annat universum
ligger framför mig
och jag vet att det
finns ett annat rike
därbortom

men än så länge
söker jag asyl

 

i mitt inre rike

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-10-17 12:36

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Sorgset men fint förmedlat.
2009-11-02

  arja savela
TEXTEN VAR JÄTTEFIN MEN JAG ÄR OROLIG. VAR SNÄLL OCH TA KONTAKT
2009-10-20

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra detta!
2009-10-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode Gud Mr*L
Läste detta först
idag! Kan jag ringa
till Dig! Gode tid!!!!
2009-10-19

    ej medlem längre
Tjusigt vacker...klockren med fint slut!
2009-10-18

  Yrre VIP
Gillar speciellt sista raderna, underbara!
2009-10-18

  Seasons
Väldigt vacker och elegant, enkel form.
2009-10-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket fin och talande dikt.
2009-10-17

  Gisela Nordell
mina sår blöder poesi
och värker ut ord

alltid så finstämt
välformulerat
genomarbetat
och fulländat
2009-10-17

    manipulerade_mongon
mycket fin läsning
2009-10-17

  walborg
Finstämt, sårbart, vackert - en underbar dikt!!!!
2009-10-17

  Måna N. Berger
Skört och vackert!
2009-10-17

  Bodil Sandberg VIP
Fantastiskt vackra rader..tolkar som nåd i en vila
2009-10-17

  Syrsan
Läser med beundran ditt vackra budskap. Står upp och applåderar!
2009-10-17

  anits VIP
Mycket, mycket vacker och berörande
2009-10-17

  mare VIP
Bra skrivet..
2009-10-17

  Lindalou
Snyggt.
Hundåren som ligger bakom mig skaver i nacken. Den meningen gillade jag särskilt..
2009-10-17

  Ingela Svenson VIP
Att söka asyl i sitt inre rike, det var en vacker skrivning, så sann
2009-10-17

    ej medlem längre
Fint poetat!, handklapp...
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP