Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bagatell om det storslagna som omfamnar oss alla just nu


Höstlövslek

Sommarens värma
sockersötma
glänser, glittar och ler
i höstens löv




Fri vers av vera gade VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-17 15:07

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En fin stämning i texten som målar in årstiden
och allt det vackra som det innebär ändå med
denna årstiden
den är som en sval älskarinna en svettig dag som
ändå vill en väl
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP