Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsagare

Värk -
min kamrat på vägen
krumböjd med käppen
linkar du fram.

Smärta -
envåldshärskarinna
med blankvassa klingan
hugger du vägen fri.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 15:10

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Stark dikt! Som läsare kan man
känna smärtan.
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP