Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten III - Gatukatt

 

Gatukatten har nästan gått på myten om nio liv

Den slickar sig om tassen när hjulen rullar förbi

Trött på alla trädgårdssparvar

Skyggar inte för roadkills, kyla och regn


Gatukatten går på tomgång i en vägren

 




Fri vers av Trätobroder
Läst 478 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-18 10:37



Bookmark and Share


  Elwania
ah cool text
2011-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gäller
att inte ge upp
i livet i klivet
man kan ju kanske
få till det till slut
i drivet...
2009-10-18

  Lili Samuelsson VIP
ah, det här gillar jag
det finns något sprittande härligt äventyrligt i det här som tilltalar mig
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder