Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
091018...men sårande rivande klor


Hoppfullt kär

När kyssar stämmer
är livet kört
ingen återvändo
borta ur tiden
rummet visar sig suddigt
då svävar livet som om förbi
yrselkoma

du vet
när kyssarna tar hissen
rakt ner i magens gula chakra
och längre ner till livsbrunn
när elektirciteten
gör vi till ett
när jag ser dig sova
vill kyssa dig vaken
när handen inte vill släppa mer
aldrig vill skiljas
då sorgen brister
sekunder förutan
när själskyssar vill ha mer
då längtan gör ont
vet jag
jag är hoppfullt kär




Bunden vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 21:22



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'rummet visar sig suddigt' - en kärlekssjuka som heter duga -
2009-10-19

    ej medlem längre
Vackert..."borta ur tiden", "yrselkoma"...!
2009-10-18

  Hawk
Ack ja, den kärleken, den kärleken...
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP