Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTTANKAR!

 

 

 

 

Oktoberkyla och din kropp så het

jag så långt ifrån

men jag vet

våra känslor blandas och

svävar tillsammans i en evighet

 

Sommarorden dem vi spar

i vårt minne

och som du vet

i allt vi har

med delad sommarvärme

i de drömmar som vi har kvar

 

Höstmörker och våran lust

massor av kärlek

färgade som blad i höst

i gult och rött de dalar

i suckar med sommarens sista förlust




Bunden vers av Gryft
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-18 21:36



Bookmark and Share


  Arro
jag gillar hur orden flyter, målande
2010-03-13

    baruk
Vackert.
2010-01-06

  mare VIP
Gillar...
2009-10-18

  Mr Lindemann VIP
En text som djupt och klart når in i en och håller sig kvar där ett bra tag så

Om den som är älskad och tillvaron med denne personen så förmeldar du på ett poetiskt sätt som går hem
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft